Walking my talk – my home

In September 2017 I bought a worker’s cottage with big (well, for Dutch standards) garden in need of some significant TLC. In the year following the purchase I’ve updated it as sustainably as possible. In October 2018 it was runner up for most sustainable home in Groningen. The original cottage was built in 1847. Post-big storm of 1973 a new outer wall (around the remnants of the original) was built.

Kitchen/ Keuken: before/ voor – during/ tijdens – after/ na

{photos pre – post}

Gasten WC (guest toilet): voor – na

{photos pre – post}

Old bathroom (now pantry)/ oude badkamer (nu bijkeuken): voor – tijdens – na

{photos pre – post}

Office/ werkkamer: voor – tijdens – na

{photos pre – post}

Guest room/ logeerkamer: voor – tijdens – na

{photos pre – post}

Garden/ Tuin: voor – tijdens …

{photos pre – current …}

Advertisements